Jdi na obsah Jdi na menu
 


12/prosinec - Předvánoční sportovní odpoledne

10.12.2011 
V sobotu odpoledne se uskutečnilo sportovní klání ve stolním tenise kterého se zúčastnili jak členové spolku Horymír tak i jejich kamarádi. Sraz byl na 14. ZŠ ve 13hod. Vše začalo losováním startovních čísel, rozpisem zápasů a pak se šlo hned na věc, obsadily se stoly a už bylo slyšet vzduchem jen, ping, ... pong. Na některých borcích sehrála své i nervozita . V mezihře se někteří věnovali i stolnímu fotbalu. Na závěr  tohoto sportovního vyžití došlo ve zdejší tělocvičně i na nohejbal. Vše proběhlo v duchu
fér-play. Za ženy vyhrála bojovnice Erika a za muže Luboš, zaskočil protihráčesvou promyšlenou a technicky nenapodobtelnou hrou.
Po vyhlášení vítězů a převzetí darů jsme se postupně přesunuli do restaurace Kongo, kde proběhlo večerní, adventní veselí spolku vysloužilých trempů HORYMÍR a jeho přátel. K 19.hodině se sál postupně zaplnil a vše mohlo začít. Samozřejmě, že nesměla chybět bohatá a rozmanitá tombola. K tanci a poslechu zahrálo hudební těleso Žízeň. Akce se zdařila ke spokojenosti všech zúčastněných. Do svých domovů jsme se postupně rozcházeli po půlnoci za svitu měsíce.

Pro další fota, jak ze sportovního klání, tak i z večerního posezení v restauraci Kongo klikni ZDE

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář