Jdi na obsah Jdi na menu
 


12/14.12.2013 Předvánoční výšlap a adventní posezení s HORYMÍREM

Spolek vysloužilých trempů Horymír pro své členy a přátele uspořádal po roce opět předvánoční slavnostní posezení s výšlapem do přírody. Cíl - Vinařická horka u Kladna.
U Studničků, to je restaurace, která byla zvolena jako opěrný bod, zde jsme měli domluvenou i večerní veselici s tombolou. Ano odtud jsme tedy  v sobotu v 10hod. 14.12.2013 vyráželi na 16ti kilometrovou trasu, na Vinařickou horku a zpět. Nedaleko vrcholu /Vinařické horky/ jsme si ohřáli na ohni  skutečný a nefalšovaný, kotlíkový guláš a ten se opravdu povedl. Děkujeme Božence a Čimonovi k jejich povedenému dílu, /receptura je přísně tajná, tak ne aby někdo zbytečně loudil recept, stejně ho nedostane, je to marné/. Já jsem to už zkusil a nic, ani za úplatu./ Výprava byla ukončena již za tmy opět U Studničků. Postupně sem dorazili i ti, kteří nebyli na pěšárně a mohlo se začít. Tady začal ten ,,Vánoční advent", hudba /osvědčené hudební těleso Žízeň/ tombola /tu řídil Thomas a Dorka/ a plno kamarádů a kamarádek, kteří se zde rádi sešli, aby si společně užili tento předvánoční čas, což se povedlo.
Děkujeme všem zúčastněným a hlavně těm, kteří to vše zorganizovali a podíleli se přípravou a nedělním úklidem na zdárném průběhu akce. Nebudu jmenovat, nerad bych na někoho zapomněl, my zúčastnění to víme, tak dík.  
Zde máte k nahlédnutí pár fotografií z celé akce, to aby jste alespoň nasáli atmosféru.
Kdo chce tedy nasávat, ať klikne ZDE.

Ps: vyzývám;  text a reakce pod fotografie můžete tentokrát doplnit sami, pokud tak učiníte, napište své jméno, jméno autora. 


 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář