Jdi na obsah Jdi na menu
 


04/duben - Velikonoční Šumava nejen na vodě

Velikonoce 2009 proběhly na Šumavě, se základnou v penzionu u Němečka, v obci Dobrá pod Soumarským mostem. Byla nás plná chalupa a tak o zábavu nebyla nouze. Počasí přálo všem, ať se jednalo o cyklisty, milovníky vody a v neposlední řadě i naši menšinu nadšených pěšáků, kteří podnikli mimo jiné i noční výstup na Třístoličník, za východem slunce. Zde je několik záběrů.     

                                                                Zdravím všechny účastníky akce Luboš.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bajoo

(Thomas, 24. 4. 2009 14:39)

Bajo Luboši, našeho malého Fílu jsem uplne přehlídnul;)

Odtajnění pro Thomase

(Luboš, 24. 4. 2009 13:41)

Thomásku, ty fotografie na koláži jsou focené při cestě zpět, když každému padala hlava, viz i já. Myslím, že většina ani neví, že jsem je fotil, výjevy na foto jsou tudíž přirozené.
Co se týče pana Beznosky, tak buďme rádi, že mu při řízení autobusu nepadla hlava jako nám, prosil jsem ho, aby si za volantem schrupnul, že udělám jeho foto, ale nechtěl. Snad ho příště přemluvím. No a co se týče Slánské sekce, tak ty byli čilý jako rybičky, nevšiml ses, ne ty jsi zařezával. Než jsem prošel na konec autobusu, kde sídlili, tak byli vzhůru. Já fotil pouze spící. Akorát Fíla, ten za to bral, jak se dalo, myslím, že zdárně zastoupil celou Slánskou sekci. Nepřehlédl jsi ho, doufám, že ne.

Kde je?

(Thomas, 23. 4. 2009 14:29)

Luboši, gratuluji. Moc vtipná koláž, ale kde je fotka slánské sekce? A především fotka pana Beznosky?

P.S.: také děkuji, že jsou s námi alespoň na úvodní fotografii krásné kraslice. Bohužel totiž mohu udělit pochvalu jen Katoó, za její velmi pěkná vajíčka - skoro kraslice..